19 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση για τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας



Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Σάββατο 16/01/2016 ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας με θέμα τις τροποποιήσεις του κώδικα πολιτικής δικονομίας. Οι



εισηγητές Αρεοπαγίτης κ. Κράνης και η Εφέτης κ. Κιουπτσίδου, ανέλυσαν στους παρευρισκόμενους δικηγόρους και δικαστές τις τροποποιήσεις του Κ.Πολ.Δ. και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Στην ημερίδα παρευρέθηκαν: οι πρόεδροι Πρωτοδικών Κατερίνης κ.κ. Ζαπάρτα και Αλέγρα,όλοι οι κ. Πρωτοδίκες, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης κ. Γαλιατσάτος, η προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου Κατερίνης κ. Γαλάτου, Ειρηνοδίκες, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κατερίνης κ. Λιακόπουλος και σχεδόν ολόκληρος ο δικηγορικός κόσμος της Κατερίνης. 

Ο δικηγορικός σύλλογος Κατερίνης ευχαριστεί τους κ. κ. Εισηγητές, που αποδέχθηκαν την πρόσκληση του προέδρου του κ. Χαράλαμπου Μπρουσκέλη και όλους του παρευρισκόμενους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !