20 Ιανουαρίου 2016

Η Έλενα Σιμούλη αποτελεί φέτος από τις παίκτριες «κλειδιά» για την φετινή ΑΕΛ

Η 16χρονη παίκτρια που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αναφέρθηκε στον φετινό στόχο των «βυσσινί», στον λόγο που την έκανε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά και πως βλέπει η ίδια την συνέχεια του πρωταθλήματος.

- Έλενα πες μας δύο λόγια για σένα.


«Είμαι στην ηλικία των 16 ετών και κατάγομαι από την Αγιά Λάρισας. Ξεκίνησα να παίζω μπάλα από τα μικρά τμήματα του Δωτιέα και τώρα βρίσκομαι στην ΑΕΛ από την δημιουργία της ομάδας».

- Ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να ακολουθήσεις το ποδόσφαιρο;

«Φυσικά ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έπαιζε μπάλα και εκείνος με έσπρωξε στο να παίξω κι εγώ ποδόσφαιρο. Δεν μου άρεσε κάποιο άθλημα από μικρή. Με τον πατέρα μου πήγαινα στο γήπεδο και έτσι ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

- Πως βλέπεις τα πράγματα στη φετινή ΑΕΛ;

«Είμαστε πολύ καλά όσον αφορά αγωνιστικά αλλά και στο θέμα της διοίκησης όλα είναι πολύ καλά, γιατί βλέπουμε πως υπάρχει όρεξη και οι άνθρωποι προσπαθούν για το καλύτερο».

- Πως ήταν η περσινή χρονιά για σένα με την ΑΕΛ;

«Χρονιά με χρονιά ανεβαίνουμε. Πέρυσι δεν είχαμε τόσο καλή οργάνωση, όμως φέτος βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι...».

- Η ΑΕΛ μετά από πέντε αγωνιστικές είναι στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος; Πως βλέπεις εσύ τη συνέχεια;

«Εφόσον κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια που ήταν και τα πιο μακρινά για εμάς, πιστεύω πως θα κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν έτσι ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄εθνική».

- Δηλαδή ο φετινός στόχος είναι η άνοδος στην Α΄εθνική;

«Οι στόχοι οριοθετούνται από την διοίκηση. Ωστόσο, όπως ο προπονητής μας κ. Αχιλλέας Μαστοροδήμος έτσι κι εμείς θέλουμε πολύ στο τέλος να βγούμε πρωταθλητές και να ανέβουμε κατηγορία».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για φέτος;

«Θέλω κάθε μέρα να αγωνίζομαι σκληρά και να παίζω ποδόσφαιρο και φυσικά η ομάδα μου να πηγαίνει καλά και να είναι μέσα στους στόχους της».

- Εάν δεν έρθει στο τέλος η άνοδος, πιστεύεις πως θα πάει μία χαμένη χρονιά για την ομάδα;

«Εάν δεν έρθει η άνοδος στο τέλος του πρωταθλήματος, εμείς θα πάρουμε τις εμπειρίες και θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά να ανέβουμε κατηγορία».

- Τέλος, ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα έστελνες στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας;

«Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει όσο πιο πολύ γίνεται...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !