11 Δεκεμβρίου 2015

Το POLIS HAMMAM στηρίζει το Άσυλο του Παιδιού

Η εταιρεία POLIS HAMMAM προχώρησε στη δωρεά βρεφικών παιχνιδιών ηλικίας 06-36 μηνών στο Άσυλο του Παιδιού στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το μέλλον και την καλή πορεία των παιδιών. Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, η εταιρεία Polis Hammam συνεργάστηκε με το Άσυλο, το οποίο και υπέδειξε τις μεγαλύτερες ανάγκες που είχαν για ενίσχυση την ενίσχυσή, τη λειτουργία και τη σωστή εκπαίδευση των παιδιών.


Το Άσυλο του παιδιού είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που, από το 1919, επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στη σωστή κάλυψη των βασικών αναγκών (στέγαση, σίτιση, ανάπαυση κ.λ.π) και στη συνεχή βελτίωση της διαπαιδαγώγησης παιδιών εργαζομένων γονέων, βρεφικής, νηπιακής, προσχολικής και σχολικής ηλικίας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το Άσυλο του Παιδιού έχει τη τη χαρά να φιλοξενεί περίπου 700 παιδιά ημερησίως και ευελπιστεί στην ακόμα καλύτερη προσφορά προς αυτά. 
Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του Polis Hammam ελπίζουν να βοηθήσετε και να ενισχύσετε το έργο του για να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για το Polis Hammam
Με σεβασμό στην παράδοση του αυθεντικού Turkish Bath, δημιουργήθηκε ένα Boutique Hammam στη Θεσσαλονίκη, που σε ταξιδεύει στο χτες, αλλά ταυτόχρονα είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις παροχές και τις ανέσεις του σήμερα.
Στο POLIS HAMMAM, η περιποίηση του σώματος και η ψυχική ξεκούραση είναι πάντα προτεραιότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και την απαράμιλλη αίσθηση φιλοξενίας.
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας και να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας.
Περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310 488216, emailinfo@polis-hammam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !