11 Δεκεμβρίου 2015

Κατερίνη: Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία ελευθερίαςΤο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της Κατερίνης, σύμβολο των γιορτών αλλά και της αγάπης, της θαλπωρής και της χαράς άναψε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου άτομα όλων των ηλικιών, παρά το έντονο κρύο ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και κατέκλυσαν κάθε γωνιά της.Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης έδωσε το έναυσμα για τη φωταγώγηση του Δέντρου, δίνοντας το μήνυμα της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων με σύνθημα «Φωτίζουμε το Δένδρο των Χριστουγέννων… Φωτίζουμε τις καρδιές μας…..».
Επιπλέον, ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το μήνυμα των γιορτών είναι μήνυμα αισιοδοξίας. Εύχομαι σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα».
Τον κόσμο που από νωρίς συγκεντρώθηκε στην πλατεία, καλωσόρισε η  πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης  και εντεταλμένη σύμβουλος Παρθένα Μακρίδου-Παρτσαλίδου, ενώ στο μουσικό εορταστικό κλίμα της βραδιάς πρωταγωνίστησαν οι χριστουγεννιάτικες μουσικές της Φιλαρμονικής του  Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης και οι γνωστές επιτυχίες, που ερμήνευσε το μουσικό σχήμα των «Theo Fokas & Fay Millioti Live».
Η στολισμένη φάτνη και ο φωτεινός διάκοσμος του πεζόδρομου και της κεντρικής πλατείας, τα κόκκινα μπαλόνια και οι σοκολατένιες λιχουδιές που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά συμπλήρωσαν το όμορφο εορταστικό σκηνικό της εκδήλωσης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης θα διαρκέσουν έως τις 6 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !