6 Δεκεμβρίου 2015

Εντοπίστηκε κατάστημα στην Πέλλα που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, που έγινε χθες (05-12-2015) το απόγευμα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) σε περιοχή της Πέλλας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, καθώς και 4 ακόμη άτομα, για παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ο 40χρονος ιδιοκτήτης να έχει διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο του καταστήματος και να διενεργεί το παράνομο τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΑ» στο οποίο συμμετείχαν 4 πελάτες - «παίκτες» ηλικίας από 35 έως και 60 ετών.  
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ,
  • 283 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων και
  • 64 τραπουλόχαρτα.
Σημειώνεται ότι το παραπάνω κατάστημα δεν διέθετε την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !