6 Δεκεμβρίου 2015

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – Ρήγας Φεραίος 4-1

Εντυπωσιακός ήταν ο Πιερικός ο οποίος συνέτριψε με 4­-1 το Ρήγα Φεραίο στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ” Εθνικής, στη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδι με το Γιώργο Καμπερίδη στον πάγκο.

Οι Κατερινιώτες ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί μεσοεπιθετικά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8′ με φάουλ του Κουρούπη. Ο Κωνσταντίνου στο 24′ με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας ενώ το 3­0 έγινε στο 34′ μετον Μ. Παπαδόπουλο να ολοκληρώνει εύστοχα ομαδικό συνδυασμό.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Σπαθή στο 39′ (υπέπεσε ο Ανδρέου ο οποίος αποβλήθηκε και ο Πιερικός συνέχισε με 10 παίκτες) όμως ο Καράμπελας στο 51′ «σφράγισε» τη νίκη της πιερικής ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 4-­1.
Συνθέσεις
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φιρινίδης, Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης (λ.τ. 25’Ανδρέου), Κωνσταντίνου, Πέεφ, Καράμπελας, Γεωργίου (79′ Δαδάκος), Μ. Παπαδόπουλος (68′ Τροΐρης), Τσιώλης.
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γούτσιος (46′ Τσίπη), Σέττος (74′ Αλεξίου), Γεωργατζής, Κορέτα, Ζενούνι (51′ Γουτούλης), Γκίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !