29 Δεκεμβρίου 2015

Μείωση τελών τερματισμού κλήσεων σε κινητά και σταθερά

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ανακοινώνουν ότι από την 1η Ιανουαρίου 2016 μειώνονται περαιτέρω τα τέλη τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα δίκτυά τους σταθερής και κινητής.

Οι νέες τιμές τελών τερματισμού της COSMOTE
Ο ΟΤΕ και η COSMOTE ανακοινώνουν ότι από την 1η Ιανουαρίου 2016 μειώνονται περαιτέρω τα τέλη τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα δίκτυά τους σταθερής και κινητής.
Συγκεκριμένα, από την 01/01/2016 το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο κινητό δίκτυο της COSMOTE από 0,01103 €/λεπτό θα μειωθεί σε 0,01081 €/λεπτό.
Αντίστοιχα, από την αρχή του 2016, το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο του ΟΤΕ θα μειωθεί από 0,0695 ευρωλεπτά/λεπτό σε 0,0665 ευρωλεπτά/λεπτό.
Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Νέα μειωμένη τέλη από 1η Γενάρη στη Vodafone
H Vodafone ανακοινώνει επίσης νέα, περαιτέρω μείωση των τιμών χονδρικής στα τέλη τερματισμού για κλήσεις από τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (European Economic Area) προς το δίκτυό της. Οι νέες μειωμένες τιμές, θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2016.
Συγκεκριμένα, τα τέλη τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone θα μειωθούν από 1,103 ευρωλεπτά ανά λεπτό σε 1,081 ευρωλεπτά ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Μειώσεις και στη WIND
Παράλληλα, περαιτέρω μείωση από την 1η Ιανουαρίου 2016 στα τέλη τερματισμού των φωνητικών κλήσεων από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (European Economic Area) ανακοίνωσε η WIND Ελλάς προς τα κινητά και τα σταθερά του δικτύου της.
Πιο συγκεκριμένα, από 01/01/2016 το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς κινητά WIND μειώνεται από 0,01103 ευρώ/λεπτό σε 0,01081 ευρώ/λεπτό.
Αντίστοιχα, σημειώνεται μείωση και στις κλήσεις προς το σταθερό δίκτυο της WIND, καθώς το σχετικό τέλος τερματισμού μειώνεται σε 0,0665 ευρωλεπτά/λεπτό από 0,0695 ευρωλεπτά/λεπτό.
Tα νέα μειωμένα τέλη τερματισμού προς το κινητό και σταθερό δίκτυο της WIND είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, ενώ οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Από τις νέες μειώσεις θα επωφεληθούν σημαντικά όλοι οι καταναλωτές που καλούν κινητά και σταθερά νούμερα στο δίκτυο της WIND.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !