29 Δεκεμβρίου 2015

Κορινός: «Των Χριστουγέννων οι γιορτές, Θαύμα γεννάνε στις καρδιές»




Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα παιδιά την Θεατρική Αφήγηση «Των Χριστουγέννων οι γιορτές, Θαύμα γεννάνε στις καρδιές», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων  Εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης-Δημοτικής Κοινότητας Κορινού.


Η αφηγήτρια παραδοσιακών παραμυθιών Βάϊα Λαμπροπούλου, με τη συνοδεία φλάουτου από την Γεωργία Πενέκλη, υπηρετεί εδώ και δέκα χρόνια αυτή τη νέα για την Ελλάδα μορφή θεάτρου, όπου οι διαδραστικές θεατρικές  αφηγήσεις  εμπλέκουν και τα παιδιά στην ιστορία του παραμυθιού, τα οποία και παίρνουν μέρος στην παράσταση.

Αυτήν την καταπληκτική εμπειρία έζησαν χθες τα παιδιά στον Κορινό, όπου για μια περίπου ώρα, συμμετείχαν ενεργά στην θεατρική αφήγηση, ενσαρκώνοντας ρόλους, τραγουδώντας και χορεύοντας. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να παρακολουθεί κανείς τα πρόσωπα των παιδιών, τις εκφράσεις τους και το πόσο «ζούσαν» το παραμύθι.

Την παράσταση προλόγισε η τοπική δημοτική σύμβουλος Κορινού , Φωτεινή Καρασερίδου, η οποία και είναι υπεύθυνη της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού για  το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων.

Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης-Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, συνεχίζονται μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !