22 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Πολυτονικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου ΚατερίνηςΣτην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του 2ου – 5ου  Γ.Ε.Λ. Κατερίνης,  την Κυριακή στις 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία  της Πολυτονικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου μαζί με την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης.

Ο Διευθυντής της Πολυτονικής Ορχήστρας Παναγιώτης  Λιμπανοβνός, ενορχήστρωσε γνωστές  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, που ερμήνευσαν οι:  Κώστας Καψάλης, Μαρία Δραγασιά, Κέλλυ Καλαϊτζίδου, Βασιλική Κωστοπούλου και Μαρίκα Φωτοπούλου.
Οι γλυκιές φωνές  και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές , συνεπήραν και μάγεψαν το κοινό , δημιουργώντας μια πραγματικά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που αποτυπώθηκε στα χαρούμενα πρόσωπα των παραβρισκόμενων και απέσπασαν επάξια δυνατά χειροκροτήματα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Ελάσσονος Γεώργιος, ο οποίος και απηύθυνε  ευχές σε όλους, καθώς και ο  πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.
Η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. Παρθένα Μακρίδου-Παρτσαλίδου  χαιρέτησε την εκδήλωση και τόνισε: « Ο Δήμος Κατερίνης υπήρξε πάντα αρωγός της  Μέριμνας του Παιδιού, αναγνωρίζοντας και  εκτιμώντας το έργο της και πάντα με ευαισθησία σκύβει πάνω στα όποια προβλήματα δημιουργούνται, δίνοντας λύσεις. Στηρίζουμε τη Μέριμνα του Παιδιού ,όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί το θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση.»
Τέλος, εκ μέρους της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ο Πρόεδρος Δημήτριος Σολδάτος, ευχαρίστησε τον Δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το έργο της Μέριμνας Παιδιού και για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !