1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΩΝΕΣ Μ.Τ.Β.ΕΞΟΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ




Με απόλυτη επιτυχία στεύθηκε ο αγώνας ποδηλασίας ΜΤΒ ΟΠΕΝ που διοργάνωσε  η ποδηλατική ομάδα του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Εξοχής «Α.Μ.Ο.Ε» την Κυριακή 30/8/2015.Την προηγουμένη μέρα ο σύλλογος είχε υποστηρίξει  και τον  λαϊκό



αγώνα δρόμου που έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης στις 29/8/2015 του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης  Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα και από τις δύο εκδηλώσεις θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Ηλιάνας και η συνεργασία των συλλόγων ήταν άψογη!
Δεκάδες εκατοντάδες ήταν οι συμμετοχές στον λαϊκό δρόμο του Σαββάτου και αρκετοί και οι ποδηλάτες που αψήφησαν την ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζεται με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι από Κιλκίς ,Θεσσαλονίκη αλλά και από Πάφο συμμετείχαν στον αγώνα ανθρωπιάς και  μετά ποδηλασίας. Οι καλύτεροι ποδηλάτες της Πιερίας φυσικά συμμετείχαν και ή έκπληξη ήταν ότι τερμάτισαν και όλοι(!) οι μικροί και αυριανοί πρωταθλητές! Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο παγκοσμίου φήμης ποδηλάτης του ΒΜΧ FLATLAND ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ  http://alexalexandridis.blogspot.gr/ !
Θερμά ευχαριστήρια στο ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  Ε.Ε.Σ.  καθώς και σε όλους τους «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ»  και μη , για την υποστήριξη σε όλους τους αγώνες και τις εκδηλώσεις του συλλόγου που συμμετέχουν με παγωνιά ή ανυπόφορη ζέστη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !