30 Ιουλίου 2015

Το CNN στα ελληνικά από το φθινόπωρο σε online και mobile έκδοση

Νέο ψηφιακό μέσο ενημέρωσης στα ελληνικά, το CNN.gr, πρόκειται να λανσάρει από το φθινόπωρο το CNN International Commercial Group, σε συνεργασία με την DPG Digital Media.
Το CNN.gr, που θα είναι διαθέσιμο τόσο online, όσο και μέσω mobile εφαρμογής, θα προσφέρει
περιεχόμενο εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα θα καλύπτει και τη διεθνή ειδησεογραφία και τα μεγάλα γεγονότα μέσα από τα ρεπορτάζ του CNN και του συνεργαζόμενου δικτύου του.
«Φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το CNN και να προσφέρουμε την αναγνωρισμένη δημοσιογραφική μας ποιότητα σε σημαντικές αγορές, όπου φέρουν τις απαραίτητες συνθήκες και δυναμική» δήλωσε ο Rani R. Raad, Chief Commercial Officer του CNN International. «Σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και περισσότερο ψηφιακός, είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω το CNN.gr ως μια αυτόνομη υπηρεσία ενημέρωσης με τη σφραγίδα του CNN, και το οποίο ξεκινάμε με έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη», προσέθεσε.
«Με την Ελλάδα στο επίκεντρο της προσοχής των Μέσων διεθνώς, είναι η ιδανική στιγμή να προσφέρουμε στο Ελληνικό κοινό το περιεχόμενο του CNN στα Ελληνικά και, ταυτόχρονα, να επεκτείνουμε τις ειδησεογραφικές πηγές του δικού μας δικτύου στη χώρα», δήλωσε από την πλευρά του ο Greg Beitchman, Vice President, Content and Partnerships του CNN International. .
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του DPG Group εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο όμιλος γίνεται μέλος «της διεθνούς οικογένειας του CNN μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία» και σημείωσε ότι «το CNN.gr στοχεύει να προσφέρει άμεσα και με ακρίβεια ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, με τη μοναδική σφραγίδα ποιότητας του CNN σε όλο το ελληνόφωνο κοινό, φέρνοντας παράλληλα και τους Έλληνες της διασποράς πιο κοντά στη μητέρα πατρίδα».
Τα γραφεία σύνταξης του CNN.gr θα έχουν ως έδρα την Αθήνα, όπου θα τους παρέχεται στενή και συνεχής υποστήριξη από το CNN London, το μεγαλύτερο διεθνές γραφείο του CNN. Παράλληλα, η συνεργασία με την DPG Digital Media θα επεκτείνει τις ειδησεογραφικές πηγές του CNN στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !