30 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν 3 άτομα στον Προμαχώνα για εισαγωγή λαθραίων ποτών


Για εισαγωγή λαθραίων αλκοολούχων ποτών στην ελληνική επικράτεια, συνελήφθησαν τρία άτομα χθες (29-7-2015) στον Προμαχώνα, μετά από στοχευμένες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 41, 44 και 64 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος, διαπιστώθηκε μεταφορά λαθραίων αλκοολούχων ποτών, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα εντός χάρτινων κουτιών και βρισκόταν μεταξύ άλλων εμπορευμάτων που μετέφερε το φορτηγό.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος και ο 44χρονος επέβαιναν σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, έχοντας τον ρόλο του προπομπού, με σκοπό την αποφυγή ελέγχου από τις Διωκτικές Αρχές.
Κατασχέθηκαν συνολικά 9.816 λαθραία αλκοολούχα ποτά, ισάριθμες αυτοκόλλητες ετικέτες, καθώς και τα παραπάνω οχήματα ως μέσα μεταφοράς και τέλεσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι παραπάνω κατασχεθείσες ποσότητες ποτών, θα αποσταλούν στις αρμόδιες Αρχές, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !