1 Ιουλίου 2015

Με τη χρεοκοπία δεν διαγράφονται τα χρέη των πολιτών

«Το δημοψήφισμα δεν σημαίνει και έξοδο από την ευρωζώνη» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας. Μιλώντας στον focus fm ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν είπα ποτέ ότι η τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα θα επηρεάσει τις αγορές» συμπληρώνοντας ότι παρ' όλα αυτά δεν πρέπει κανείς να υποτιμά τον «θόρυβο» που θα δημιουργήσει η Ελλάδα.


Ο κ. Λαπαβίτσας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάρει μόνος του την απόφαση για το αν θα δεχθεί ή όχι τα μέτρα και γι αυτό προσφεύγει στο λαό «και καλά κάνει» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν υπάρχει ούτε στο ναι ούτε στο όχι εύκολη συνέχεια» ανέφερε τονίζοντας πως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν διαφορετικές επιπτώσεις ανάλογα «με το αν κάποιος είναι άνεργος, δημόσιος υπάλληλος, ή ελεύθερος επαγγελματίας» υπογράμμισε.

Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως σε περίπτωση χρεοκοπίας το Ελληνικό κράτος δεν σταματά να υπάρχει, τα χρέη δεν διαγράφονται εκτός από τα χρέη προς το δημόσιο που θα διευθετηθούν «κάτι το οποίο κάνει ήδη η κεβέρνηση με τη ρύθμιση των 100 δόσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !