1 Ιουλίου 2015

Το δημοψήφισμα κοστίζει 5.100.000 ευρώ

Εγκρίθηκε ποσό ύψους 5.100.000 ευρώ συνολικά για δαπάνες που αφορούν αποζημίωση για εργασία που θα προσφέρουν υπάλληλοι στο Δημόσιο και, μεταξύ άλλων, δικαστικοί αντιπρόσωποι στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.


Ειδικότερα, από το υπουργείο Εσωτερικών εγκρίθηκε ποσό 1.100.00 ευρώ για χορήγηση ειδικής αποζημίωσης στους λειτουργούς και υπαλλήλους που αποδεδειγμένα απασχολούνται με την προπαρασκευή και τη διεξαγωγή του επερχόμενου δημοψηφίσματος. Την απόφαση για τη δέσμευση της πίστωσης αυτής υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης. Η απόφαση έχει κοινοποιηθεί και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Επίσης, ο υπουργός ενέκρινε ποσό ύψους 4.000.000 ευρώ για «έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής αναφορικά με την καταβολή οδοιπορικών εξόδων και ημερήσιας αποζημίωσης στους διοριζόμενους εφόρους των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής για το δημοψήφισμα τις 5ης Ιουλίου 2015 στις περιπτώσεις που η αποζημίωση προκαταβάλλεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !