31 Ιουλίου 2015

Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία στην Πέλλα από άτομο που υποδυόταν τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από οικία ηλικιωμένου σε χωριό της Πέλλας.


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος υποδυόταν υπάλληλο της Δ.Ε.Η., σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (29-07-2015) το μεσημέρι, ο παραπάνω άντρας πήγε σε οικία 83χρονου και με το πρόσχημα διόρθωσης υποτιθέμενης βλάβης στο ηλεκτρικό κύκλωμα και πρόκλησης δήθεν πυρκαγιάς εξαιτίας της βλάβης, έπεισε τον ηλικιωμένο να τοποθετήσει σε σημείο που του υπέδειξε, το ποσό των 560 ευρώ, 200 δολάρια Αυστραλίας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Στη συνέχεια αιφνιδιαστικά αφαίρεσε τα χρήματα και τα άλλα αντικείμενα και διέφυγε με όχημα που είχε σταθμεύσει κοντά στην οικία.
Σημειώνεται ότι, ο παραπάνω έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για τα ίδια αδικήματα, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μεθοδολογία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !