31 Ιουλίου 2015

Κληρονόμησε εστιατόρια στη Γερμανία και μετρητά!

Βρισκόταν σε απόγνωση λόγω οικονομικού αδιεξόδου, η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει, αλλά μια κληρονομιά στάθηκε αφορμή για να αλλάξουν, από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάντα στη ζωή του!
Ο λόγος για 35χρονο Πατρινό ο οποίος μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο αλλά σήμερα διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας, στην Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ!
Και όλα άλλαξαν όταν ένας μακρινός θείος του, που απεβίωσε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο!
Η ιστορία θυμίζει πράγματι κινηματογραφική ταινία. Ο νεαρός Πατρινός ήταν παντρεμένος, αλλά η πρώην γυναίκα του τον εγκατέλειψε επειδή δεν άντεχε άλλο την «μίζερη» ζωή, όπως χαρακτηριστικά του είχε πει, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο και η ίδια να αναζητήσει μια νέα τύχη με άλλον σύντροφο που στο  μεταξύ είχε βρει…!
Έτσι ο 35χρονος Σωτήρης έπεσε στα πρώτα στάδια της κατάθλιψης δίχως να έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, δεδομένης της επιδείνωσης της κρίσης.
Δεν φανταζόταν όμως με τίποτα τι θα του ξημέρωνε! Δηλαδή, η κληρονομιά του θείου του, μετανάστη από τα χρόνια του ’50 στην Γερμανία. Ο οποίος διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη, έχοντας ανοίξει και δεύτερο όμοιό του στο Μόναχο. Δυστυχώς όμως δεν είχε ευτυχήσει να κάνει οικογένεια, με αποτέλεσμα να μην έχει κανέναν δικό του εκεί, παρά μόνον μερικά ξαδέλφια εδώ στην Πάτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !