25 Ιουνίου 2015

Η φώκια της Σάμου κάνει ηλιοθεραπεία !

Η MOm, η εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, έχει ανεβάσει στη σελίδα της στο facebook μια φωτογραφία μιας νεαρής φώκιας, της Αργυρώς, η οποία όχι μόνο κάνει μπάνιο μαζί με τους λουόμενους σε  αλλά κάνει και ηλιοθεραπεία μαζί τους!

Η Αργυρώ είναι γνωστή από περυσι, αφού έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους κολυμπώντας ανενόχλητη δίπλα τους στην παραλία.


Ομως, προσοχή, γιατί πρόκειται για ένα γλυκύτατο μεν, άγριο δε ζώο, το οποίο χρειάζεται πάντα ιδιαίτερη προσοχή, να μην το πλησιάζουμε και να μην το αγγίζουμε, ειδικά τα μικρά παιδάκια! 
Δείτε έγραψαν στον λογαριασμό τους:
«Σας παρουσιάζουμε την Αργυρώ!!! Μια νεαρή φώκια 2 ετών η οποία τον τελευταίο καιρό έχει βρει το σπίτι της στις πανέμορφες παραλίες της Σάμου, όπου και λόγω της οικοιότητάς της με τους ανθρώπους, κάνει ηλιοθεραπεία μιμούμενη τους διπλανούς της!!! Σύμφωνα με μαρτυρίες, της αρέσει να κολυμπάει και να παίζει παιχνίδια με τους ανθρώπους (αγκαλιές, χαριτωμένα δαγκώματα κτλ.)!!! Επειδή όμως πρόκειται πάντα για άγριο ζώο και πολύ μεγάλο μάλιστα, όσο εξοικοιωμένο και να είναι, χρειάζεται πάντα ιδιαίτερη προσοχή, να μην το πλησιάζουμε και να μην το αγγίζουμε, ειδικά τα μικρά παιδάκια!
Η φωτογραφία είναι της Βίκυς Καλατζή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !