25 Ιουνίου 2015

1ο Φεστιβάλ Βελβεντού

Ένα μοναδικό φεστιβάλ αφιερωμένο στη μουσική και στη τέχνη, με επώνυμους καλλιτέχνες και μπάντες. Ένα φεστιβάλ που έλειπε. Ένα φεστιβάλ γεμάτο καλλιτεχνική ενέργεια που θα γεμίσει το καλοκαίρι σας.

Το Φεστιβάλ Βελβεντού αποτελεί το αποτέλεσμα των προσπαθειών πολλών ανθρώπων που χρόνια οραματίζονταν την αναβάθμιση της «καλλιτεχνικής πλευράς» και της ευρύτερης περιοχής. Με γνώμονα την ψυχαγωγία του κόσμου, και μόνο τη ψυχαγωγία, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Βελβεντού έχουν σχεδιάσει μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων μουσικής και ψυχαγωγίας, οι οποίες θα προσφέρουν συναισθήματα ικανοποίησης των λάτρεων των θεαμάτων.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ για τον Ιούνιο και Ιούλιο 2015 είναι:
1) 27 Ιουνίου 21:30 – djPanosKoki
Τιμή εισιτηρίου: 5 €
Το Φεστιβάλ Βελβεντού ανοίγει την καλλιτεχνική του σεζόν στις 27 Ιουνίου με τον γνωστό djPanosKoki να παίζει μουσική στους ρυθμούς του καλοκαιριού στο Άλσος Βελβεντού.
Στα bars θα σερβίρουν οι μοναδική bartederCretaBoys σε μία ξεxωριστή βραδιά.
2) 4 Ιουλίου 20:00 – Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Χρήστος Θηβαίος
Τιμή εισιτηρίου – Προπώληση: 10 €– Ταμείο – 12 €
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο, τραγουδοποιό σπάνιας ευαισθησίας. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ετοιμάζονται για ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές, το Σάββατο 4 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Βελβεντού στο Άλσος Βελβεντού, όπου οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα τους κομμάτια αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.
3) 18 Ιουλίου 21:30 – Διογένης Δασκάλου ComedyNight
Τιμή εισιτηρίου – Προπώληση: 10 € – Ταμείο – 12 €
Είστε έτοιμοι να «κλάψετε» από τα γέλια; Έχετε γερό στομάχι; Πόσα «κιλά γέλιο» αντέχουν οι κοιλιακοί σας;
Ο Διογένης Δασκάλου σε μια ComedyNight,σας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και διασκέδαση μέσα από μια μουσικοθεατρική παράσταση άνευ προηγουμένου!
Σε όλα τα events που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δίνεται η δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν, να κατασκηνώσουν εντός του Άλσους εντελώς δωρεάν.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΑΠΟ 20/6 στις αλυσίδες IANOS, PUBLIC, SEVEN
και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr. Επίσης, εισιτήρια θα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε Κοζάνη, Βελβεντό και Σέρβια.
Από τις 24 Ιουνίου μπορείτε να βρείτε εισιτήρια και στα παρακάτω σημεία πώλησης.
ΕΝΔΥΜΑΤΑ BLUE JEANIOUS Mεγ. Αλεξάνδρου 10 Σιάτιστα Τηλ. 24650 23374
ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ AGORA   Στοά Τσιμηνάκη Κοζάνη Τηλ. 24610 34200
Cafe bar ΑΛΣΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ Τηλ. 24640 32673
ΗΛΜΑΚ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Σέρβια Τηλ. 2464 500 144
DjPanosKoki
Μια ξεχωριστή διάκριση κατέκτησε ο djPanosKoki  από τη Χαλκιδική σε διαγωνισμό DJs που έγινε σε διεθνές επίπεδο.
Η δουλειά του Πάνου Κοκκινόπουλου  δεν πέρασε απαρατήρητη στον διαγωνισμό MovidaCoronaDjContest 2013 αφού το κοινό τον κατέταξε στην πρώτη θέση στην Ελλάδα και στην τέταρτη θέση παγκοσμίως.
Η επιλογή αυτή έγινε μεταξύ 1520 Djs εκ των οποίων οι 180 ήταν Έλληνες.
«Η συμμετοχή μου στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ήταν κάτι που το ήθελα πολύ αλλά δεν πίστευα  ότι θα  πήγαινα τόσο καλά. Ανέβασα ένα σετ μου και 9243 άτομα έκαναν Vote στην σελίδα του διαγωνισμού. Όλα πήγαν κατ ευχήν. Πρώτη θέση στην Ελλάδα και τέταρτη στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα αφού με επέλεξαν μεταξύ 1520 ατόμων που συμμετείχαν και οι 180 ήταν Έλληνες  ατόμων που συμμετείχαν»
Αν και είναι 20 μόνο χρόνων, η έως τώρα πορεία του εκτιμάται θετικά. Το παιδί από τα Μουδανιά Χαλκιδικής διαγράφει ήδη μια ικανοποιητική πορεία στο χώρο της μουσικής παραγωγής. Είναι ένας από τους dj της νέας γενιάς που αλλάζουν  τα μουσικά δρώμενα στην Ελλάδα μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα. Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν βρίσκεται τυχαία στο χώρο.
H ενασχόληση του με τη μουσική καταγράφεται ήδη  σε ραδιοφωνικές παραγωγές  Έως τώρα στο ενεργητικό του έχει δυο  εκπομπές House Μουσικής, στην Αθήνα στο ParadiseRadio 101.6  και στην Θεσσαλονίκη στο V-FM 91.1
Ενώ  ήδη συνεργάζεται με  αρκετές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης DogsClubVogueBlock 33  ενώ στην Αθήνα με το Dabbous στο Γκαζι.
Πολύ συχνές είναι οι εμφανίσεις στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο PomegranateSpaHotel .. στην Ποτίδαια Χαλκιδικής ενώ το καλοκαίρι κάνει εμφανίσεις στο CLUBAHOY το ιστορικότερο CLUB  της Χαλκιδικής.
Έως τώρα συνεργάστηκε με τους MasterTempo, Ταραξια, STAN, Shaya.
«πιστεύω πως οι άνθρωποι που πετυχαίνουν είναι αυτοί που  ψάχνουν τις συνθήκες που θέλουν και αν δεν τις βρουν τις δημιουργούν μόνοι τους» εκτιμά ο Πάνος Κοκκινόπουλος και σημειώνει «τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο Θέλει προσπάθεια και πιστεύω ότι τίποτα  δεν θα  πάει χαμένο».

Υπάρχουν χώροι όπου μπορούν να διασκεδάσουν οι clubberς με απαιτήσεις;
«Φυσικά και υπάρχουν μαγαζιά και χώροι που καλύπτουν ιδιαίτερες απαιτήσεις  αλλά μόνο σε μεγαλουπόλεις και έπειτα από πολύ ψάξιμο»
 Όταν παίζεις προσαρμόζεσαι σε ότι πιστεύεις ή οδηγείς το κοινό σου εκεί που θέλεις εσύ;
«Προσαρμόζομαι ανάλογα με τα δεδομένα. Ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι ο κόσμος και από εκεί θα πρέπει να εξαρτηθείς. Επίσης δεν πρέπει   να ξεχνάς πως είσαι ένας υπάλληλος Υπάρχουν 2 ειδή dj ο (resident) που δουλεύει αποκλειστικά για το μαγαζί και o (guest) που είναι ο καλεσμένος διάφορα τους είναι πως σαν resident θα πρέπει να ευχαριστήσεις τον κόσμο με ότι σου ζητηθεί χωρίς να ξεφύγεις, ενώ ο guest έχει κλείσει την δουλειά για αυτό που είναι. Ο κόσμος τον ξέρει και ξέρει τι θα πάει να ακούσει. Αυτόματα η βραδιά γίνετε πιο επιλεκτική. Από εκεί και πέρα είναι δικιά του ευθύνη να διασκεδάσει τον κόσμο».
Ελληνική ή ξένη μουσική;
«Είμαι ανοιχτός στα πάντα. Δεν κατακρίνω κανένα είδος. Η κλίση μου όμως είναι στην ξένη μουσική».    
Ποια είναι τα συναισθήματα σου όταν παίζεις μπροστά στο κοινό;
«Τα συναισθήματα σου όταν παίζεις μπροστά σε κόσμο είναι ανάλογα με την απόδοση σου. Εάν τα πας καλά νιώθεις βασιλιάς, κυριολεκτικά δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα. Εάν πάλι δεν ικανοποιείς  τον κόσμο νιώθεις πολύ άσχημα και εκεί θα πρέπει να φάνει η διαφορά σου»
Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια ;
«Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι βασισμένα στις σπουδές μου. Σπουδάζω μουσική παραγωγή και θέλω να συνεχίσω αυτό, και όλα τα παρακλάδια που θα προκύψουν , είμαι ανοιχτός σε πολλές προτάσεις όσο και πρωτοποριακές ιδέες».
Που μπορεί κανείς να σε βρει διαδικτυακά ;
Μπορεί να με βρει στο Facebook στην σελίδα(www.facebook.com/djpanoskoki) μου όπου μπορεί να ενημερωθεί για οτιδήποτε σχετικά με τις εμφανίσεις μου και ότι άλλο συμβαίνει.
Επίσης στο Youtube κανάλι μου για κάθε νέα μου κυκλοφορία (https://www.youtube.com/channel/UCWRPIRwWADdLTYurIjsSMZA)
Facebook: PanosKoki
Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Χρήστος Θηβαίος
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο, τραγουδοποιό σπάνιας ευαισθησίας. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ετοιμάζονται για ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές, το Σάββατο 4 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Βελβεντού στο Άλσος όπου οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα τους κομμάτια αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.
Ερμηνευτές που τους πάει η σκηνή και ο ηλεκτρισμός των ανοιχτών συναυλιών, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα πολυμορφικό πρόγραμμα που θα είναι τόσο δικό τους όσο και των «άλλων».
Η αποδεδειγμένη χημεία τους και η άρνηση τους να μεγαλώσουν με τον κλασικό τρόπο, γίνoνται το όχημα για μοναδικές συναυλίες χωρίς φραγμούς και σταθερές.
Μαζί ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια σταθμούς αλλά και με σύμμαχο την τρομερά πετυχημένη συνεργασία τους το Χειμώνα 2014-2015 στην μουσικοθεατρική παράσταση «9:05» (Eννέα και Πέντε).
Οι δυο τους εγγυώνται μια συναυλιακή εμπειρία που μένει αξέχαστη.
Μαζί τους οι:
Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου, Μάξιμος Δράκος
Drums: Στέφανος Δημητρίου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Βιολί & Τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες & Πνευστά: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια Ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος
Επιμέλεια Φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Οι πόρτες του χώρου του φεστιβάλ για την συναυλία θα ανοίξουν 19:30
Έναρξη εμφάνισης Βασίλη Παπακωνσταντινου και Χρήστου Θηβαίου 22:15
20:00 - 5γραμμο
20:45 - Δημήτρης Γαύρος
21:30 - Αργύρης Λούλατζης
22:15 - Βασίλης Παπακωνσταντινου& Χρήστος Θηβαίος
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να προσέλθετε στο χώρο του Άλσους Βελβεντού για την συναυλία νωρίτερα για την αποφυγή συνωστισμού λόγω της μεγάλης προσέλευσης.
Διογένης Δασκάλου ComedyNight
Στις 18 Ιουλίου το Φεστιβάλ Βελβεντού φιλοξενεί ένα από τα πιο επιτυχημένα Standupcomedyshow με τον Διογένη Δασκάλου σε ένα show χειμαρρώδους γέλιου με πλούσιο οπτικό υλικό.
O μαιτρ του είδους  Διογένης Δασκάλου θα λύσει glam απορίες γευσιγνωσίας και θα παρουσιάσει τα νεοελληνικά newentries. Εσείς γνωρίζατε για τον ριγέ φραπέ; Τι δουλειά έχει ο JackDaniels με τα γκοτζιμπέρι; Τι είναι το μυγοπίλαφο και το μπριζόγαλο; Για όλα έχει απαντήσεις ο Διογένης που εισάγει φέτος και ένα χειμωνιάτικο-καλοκαιρινό ρόφημα, τον «πατσά freddo».
Το Φεστιβάλ Βελβεντού σας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και μόνο γέλιο. Αν αντέχετε, τότε ελάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !