22 Απριλίου 2015

Ζητά συγγνώμη από τον κόσμο η ΑΕΛ

Xωρίς κόσμο θα υποδεχθεί η ΑΕΛ τον Απόλλωνα Σμύρνης στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Β' Εθνικής ύστερα από την...αυτοτιμωρία της στο ματς με τη Ζάκυνθο, γεγονός που έφερε τις προάλλες χοντρό «κράξιμο» από τους οργανωμένους προς τη «βυσσινί» διοίκηση.

Το βράδυ της Τρίτης (21/4), πάντως, οι ιθύνοντες των Θεσσαλών πήραν θέση γι' αυτό το θέμα και απολογήθηκαν στον κόσμο, κάνοντας λόγο για εσφαλμένη εκτίμηση των συνθηκών.
Παράλληλα, από πλευράς της διοίκησης έγινε κάλεσμα για συσπείρωση εν όψει της προσπάθειας που θα κάνει η ΑΕΛ για να πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΑΕΛ μετά την χθεσινή απόφαση βρίσκεται πλέον και τυπικά στα Play Off όπου θα διεκδικήσει την άνοδο εκεί όπου ανήκει, στην Super League. Δυστυχώς την πρώτη αγωνιστική αυτής της προσπάθειας η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της εξαιτίας της τιμωρίας για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η διοίκηση της ΠΑΕ, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ, και ιδιαίτερα από όσους ήθελαν να βρεθούν κοντά στην ομάδα στο συγκεκριμένο αγώνα, διότι εσφαλμένα εκτίμησε τις συνθήκες και αναλαμβάνει ακόμα και το μερίδιο εκείνο της ευθύνης που δεν της αναλογεί στην όλη υπόθεση. Μπροστά της τώρα η ΑΕΛ έχει δέκα τελικούς για την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου της, δέκα τελικούς που απαιτούν συσπείρωση όλων γύρω από τους παίκτες και την ομάδα, έτσι όπως ο κόσμος της ΑΕΛ γνωρίζει και με τρόπο που θα προστατεύσει την ομάδα και θα αποτρέψει ακραίες ενέργειες καθώς πλέον δεν υπάρχει περιθώριο λάθους από κανέναν, γιατί είναι πολλοί αυτοί που καραδοκούν να το εκμεταλλευτούν».

a-sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !