14 Απριλίου 2015

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο βάθρο των νικητών σε διεθνή διοργάνωση η Κατερίνα Νικολαΐδου. Αυτή τη φορά στη λίμνη Πιεντιλούκο της Ιταλίας όπου από την μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα διεξήχθη η 28η διεθνής κωπηλατική ρεγκάτα «Paolo d’Aloja» με τη συμμετοχή 191 πληρωμάτων από 25 χώρες όλου του κόσμου.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αγωνίστηκε την Κυριακή στον τελικό του αγωνίσματος διπλό σκιφ γυναικών μαζί με την Ασουμανάκη Σοφία του Ε.Ν.Ο.Α. και τερμάτισαν στην τρίτη θέση, πίσω από τα πληρώματα της Λιθουανίας και της Νότιας Αφρικής, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 7:13.
Την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 11/4) η Νικολαΐδου αγωνίστηκε στον τελικό του αγωνίσματος σκιφ γυναικών όπου ο ανταγωνισμός αποδείχτηκε πολύ σκληρός και η Νικολαΐδου που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, τερμάτισε στην 5η θέση.

Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια που επέστρεψε την Δευτέρα στην Ελλάδα, θα είναι μέλος της 16μελούς αποστολής με την οποία ο  Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης  θα πάρει μέρος στο 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά σε λίγες μέρες 17-19 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !