7 Μαρτίου 2015

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον ελληνικό λαό»

​Δεν έχουν τέλος οι πιέσεις των Ευρωπαίων δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας και την ώρα που το καμπανάκι της ρευστότητας είναι έτοιμο να χτυπήσει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει σύντομα ότι εξαπατήθηκε με ψευδείς υποσχέσεις», δήλωσε στην εφημερίδα De Tijd, ο κεντρικός τραπεζίτης του Βελγίου, Λικ Κοέν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ.
ImageHandler-13.jpg
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας ριζικά διαφορετικός δρόμος. Οι μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος. Πείτε μου πού θα έρθουν τα χρήματα, αν οι Έλληνες δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και δεν θέλουν να αποπληρώσουν τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες;», συνέχισε στο ίδιο ύφος ο κ. Κοέν, προειδοποιώντας ότι «αν οι Έλληνες βγουν από το ευρώ θα είναι δέκα φορές χειρότερα γι’ αυτούς».
Και όλα αυτά την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α. Τσίπρας ίσως μέσα στη μέρα να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο, Φ. Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !