10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στην  έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας  με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα και Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος της Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 
Η τελετή άρχισε, όπως κάθε χρόνο, με τραγούδια από την χορωδία της ενορίας της Αγίας Τριάδος, με διευθύντρια την  κυρία Πετάση. Στην συνέχεια η πρόεδρος της εφορείας Εθελοντριών Νοσηλευτικής κυρία Χρυσικού Χρυσούλα και  ο αρχηγός  του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών  κύριος Κατιρτζής Δημήτριος παρουσίασαν αναλυτικά το πλούσιο Εθελοντικό έργο της χρονιάς που πέρασε.




Στο τέλος έλαβε τον λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος κ.κ. Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ύπαρξης  Εθελοντικού έργου στη σύγχρονη εποχή,   έδωσε τις ευλογίες του, συνεχάρη όλους τους Εθελοντές και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην όλη αυτή θεάρεστη προσπάθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !