13 Φεβρουαρίου 2015

Με χτυπήματα μποξ σκότωσε τη μάνα του

Η απίστευτη υπόθεση φαίνεται να ξεκαθαρίζει μετά την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και τα ευρήματα του ιατροδικαστή που απέδειξαν ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της όχι από αλλεργικό σοκ, όπως πίστευαν αρχικά οι γιατροί, αλλά λόγω των ισχυρών, σχεδόν «επαγγελματικών» χτυπημάτων που δέχθηκε από το ίδιο της το παιδί. 

Τα ευρήματα της αστυνομίας στο δωμάτιο του 17χρονου οδηγούν σε εκτιμήσεις ότι εκείνος πρέπει να ασχολείτο ή να γνώριζε τα μυστικά του kick boxing πολύ καλά καθώς ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να χτύπησε κατά τη διάρκεια του καβγά τους τη μάνα του δείχνει επαγγελματία που ήξερε πολύ καλά πού ακριβώς χτυπούσε για να προκαλέσει σωματική βλάβη!
Ο 17χρονος πάντως, αλλά ούτε και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας δεν παραδέχθηκε τι συνέβη στις αρχές, ούτε και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η μητέρα το Σάββατο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο καβγάς μάνας και γιου ξεκίνησε με αφορμή διαφωνίας τους και συνεχών παρατηρήσεων από την πλευρά της μητέρας στον ανήλικο γιο της ο οποίος κατά την εκτίμησή της φέρεται να περνούσε ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σερφάροντας στο διαδίκτυο, γεγονός που τον έκανε να παραμελεί τις βασικές του υποχρεώσεις στο σχολείο. 
Η μητέρα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έκανε επανειλημμένα παρατηρήσεις στο γιο της μόνο που εκείνη την ημέρα οι τόνοι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένοι με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και δυστυχώς να εξελιχθεί αυτή η λεκτική αντιπαράθεση σε καβγά με χτυπήματα σε βάρος της γυναίκας από το γιο της ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ο νεαρός είναι ο δεύτερος γιος της οικογένειας, έχει έναν ακόμη αδελφό μεγαλύτερο από εκείνον και δύο μικρότερες αδελφές.
Το προανακριτικό έργο της υπόθεσης διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 17χρονου υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.  
 
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !