13 Φεβρουαρίου 2015

Τα 4α Αποκριάτικα Τζετζερλέματα στο Χορτιάτη την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

Δωρεάν κρασί, δράσεις και πολύ κέφι υπόσχονται τα 4α αποκριάτικα «Χορτιατινά Τζερτζελέματα» που διοργανώνουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο Χορτιάτη οι σύλλογοι και τα σχολεία της περιοχής σε συνεργασία με το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Η αυλαία της εκδήλωσης ανοίγει στις 11.00 το πρωί με την εκκίνηση της αποκριάτικης παρέλασης από την πρώτη βρύση στην είσοδο του Χορτιάτη.
Επικεφαλής της πομπής η οποία θα περιηγηθεί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα είναι άρμα στο οποίο θα επιβαίνει η «πριγκίπισσα του καρναβαλιού» και θα ακολουθούν ομάδες καρναβαλιστών από σχολεία, πολιτιστικούς συλλόγους και παρέες πολιτών.
Η παρέλαση θα καταλήξει στην αυλή του πέτρινου κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το 3ο Γυμνάσιο Χορτιάτη όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Χορτιάτη έχεις ταλέντα».
Θα ακολουθήσει μουσική, χορός, δραστηριότητες με επίκεντρο την αποκριά για παιδιά και για μεγαλύτερους, ενώ το κρασί θα προσφέρεται δωρεάν στους θεατές.
Τα «Χορτιατινά Τζερτζελέματα» που πραγματοποιούνται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύονται σε τοπικό αποκριάτικο θεσμό.
Διοργανώνονται από τους τέσσερις πολιτιστικούς συλλόγους («Αφανός», «Σύλλογος Γυναικών», «Κίνηση Πολιτών», «Κισσός») καθώς και τους πέντε συλλόγους γονέων των σχολείων (δύο νηπιαγωγεία, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) της περιοχής με τη  συνεργασία και την υποστήριξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !