17 Ιανουαρίου 2015

Καλλιστεία Βορείου Ελλάδος τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη

ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Μετά τους προκριματικούς ως το τέλος του 2014 και την εκδήλωση της ημιτελικής φάσης,η ΝΚ MEDIAGROUP ( των εφημερίδων <ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ>, <Karfitsa> και των on line sites: του ομίλου), θα αναβιώσει μετά από 25 χρόνια, τον Διαγωνισμό Ομορφιάς «The Star of North», για το Μάρτίο του 2015 σε ημερομηνία που θα οριστεί, σε συνεργασία με την HELEXPO-ΔΕΘ στο Βελλιδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.Ακόμη, στο Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ και της Ν.Κ MEDIAGROUP συζητήθηκε η πραγματοποίηση εβδομάδας μόδας το 2015 που θα αφορά την Θεσσαλονίκη και τα Βαλκάνια, όπου θα συμμετάσχουν σχεδιαστές της Θεσσαλονίκης και σχεδιαστές από τα Βαλκάνια.
Τα Καλλιστεία Β.Ελλάδος είναι ο έγκυρος θεσμός ομορφιάς,που ανέδειξε πλήθος από κοπέλες από κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας,οι οποίες διακρίθηκαν στο χώρο της μόδας,της διαφήμισης,αλλά και της υποκριτικής.
Ο θεσμός υποστηρίζεται από σημαίνοντες προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού, από τον χώρο της εγχώριας showbiz και της μουσικής.
Τα Καλλιστεία «The Star of North» φιλοδοξούν, στο νέο τους ξεκίνημά, να γίνουν μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις στο χώρο των διαγωνισμών ομορφιάς, ενώ το χρηματικό έπαθλο -μαζί με τα δώρα – που θα απονεμηθούν στη νικήτρια του διαγωνισμού, αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τα 10.000€. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα 15-25 ετών ( με έγκριση κηδεμόνα για κάτω των 18) και για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστειλουν ως τις 31 Δεκεμβρίου 2014 e-mail στη διαφημιστική <Unique> (Τηλ 6946320619)((advunique@yahoo.com - Υπόψη Κας Βίκυ Κωνσταντινίδη), με: Oνοματεπώνυμο,Ημερ/νια Γέννησης,Διεύθυνση,Τηλ,Υψος και δύο φωτoγραφίες (μία προσώπου και μία ολόσωμη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !