17 Ιανουαρίου 2015

Αλ. Τσίπρας - Ο Σαμαράς εξολόθρευσε τη μεσαία τάξη



Άμεση και δηκτική ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σαμαρά και στη συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα στην οποία είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο αφανισμού της μεσαίας τάξης στην χώρα.



Από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τέτοια πρόθεση δε θα μπορούσε να το κάνει, γιατί δεν έχει να βρει τίποτε όρθιο για να αφανίσει τη μεσαία τάξη.
«Τη μεσαία τάξη την έχει ήδη εξολοθρεύσει ο κ. Σαμαράς και οι πολιτικές του και η τρόικα. Ερχόμαστε να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη, τα χαμηλά εισοδήματα, ερχόμαστε για να σηκώσουν το κεφάλι όλοι οι Έλληνες, με αξιοπρέπεια, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο στον οποίο βρίσκονταν ως χθες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε μπροστά την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ρεύμα νίκης του κόμματος στις εκλογές, ενώ επιτέθηκε στη Ν.Δ που εξαντλεί όπως είπε τα τελευταία αποθέματα φόβου.
«Μέρα με τη μέρα το ρεύμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ποτάμι. Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε την αποφασιστικότητα του λαού μας να σταθεί όρθιος και να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια. Το ρεύμα αυτό δε μπορεί πλέον να ανατραπεί. Οι αντίπαλοί μας εξαντλούνται σε όσα αποθέματα φόβου και κινδυνολογίας έχουν, όμως δε μπορούν να γίνουν πλέον πιστευτοί από κανέναν», σημείωσε, ενώ ξεχωριστή αναφορά έκανε και στην Ήπειρο, τόπο καταγωγής του.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ήπειρο και ως τόπος καταγωγής μου, αλλά και ως ένας ιδιαίτερος και παραμελημένος τόπος, που έχει όμως πολλές δυνατότητες. Η Ήπειρος είναι μία περιοχή με περήφανους ανθρώπους που αξίζει της προσοχής μας. Τη μεγάλη διαφορά σε αυτές τις εκλογές δε θα την κάνουν τα αστικά κέντρα, αλλά η περιφέρεια και η Ήπειρος θα έχει αποφασιστική συμβολή στην αλλαγή και τη μεγάλη ανατροπή. Οι Ηπειρώτες έχουν δικαίωμα στην ελπίδα, στην αξιοπρέπεια, στο αύριο σε ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη 1 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με καθυστέρηση μίας και πλέον ώρας, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο αεροπλάνο, λίγο μετά την απογείωση από το Ελ. Βενιζέλος και οι πιλότοι έκριναν, ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, όπου το προσγείωσαν με ασφάλεια.
Λίγο αργότερα όλοι οι επιβάτες της πτήσης μαζί και ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος το οποίο και έκανε την πτήση χωρίς προβλήματα.
Φτάνοντας στο αεροδρόμιο όπου τον περίμεναν στελέχη του κόμματος, οι υποψήφιοι βουλευτές και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους, για το πρόβλημα της πτήσης, είπε πως «…διαπιστώθηκε έλλειψη ρευστότητας στα καύσιμα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !