17 Ιανουαρίου 2015

Η Βέροια "πάτησε" τον ΟΦΗ με 4-1

Η Βέροια μετρούσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (τέσσερις ισοπαλίες, μία ήττα) και κινδύνευε να χάσει την επαφή της με την πρώτη 5άδα, ωστόσο βρήκε το... γιατρικό της απέναντι στον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων.
Το τελικό 4-1, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής, διατήρησε την ομάδα της Ημαθίας στα... ψηλά, ενώ έριξε τους Κρητικούς πιο... χαμηλά μετά και την αφαίρεση των 6 βαθμών λόγω οφειλών στον Πέσιτς.
Αγωνιστικά, η Βέροια ήταν... καταιγιστική. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 15 τελικές(!) με κύριους εκφραστές τους Μπεν και Καλτσά. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 18' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο δεύτερος, με το δέκατο φετινό του γκολ, έγραψε το 3-1 πριν βγει το 45λεπτο.

Το 1-1 στο 37', το οποίο οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν είχαν κουράγιο ούτε να πανηγυρίσουν, έγινε... 3-1 μέσα στα επόμενα δύο λεπτά και το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά (σ.σ. η πλάστιγγα έγειρε προς την -έτσι κι αλλιώς ανώτερη- Βέροια στην υπερβολική αποβολή του Τριποτσέρη).Στο ενδιάμεσο, ο Μπαργκάν αστόχησε σε πέναλτι (αποβλήθηκε ο Τριποτσέρης για χέρι που ήταν ακούσιο), ενώ λίγο αργότερα ο Παυλίδης έκοψε γρήγορα τη χαρά του ΟΦΗ που την μοναδική φορά που πέρασε την σέντρα, ευτύχησε να σκοράρει με τον Μακρή.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια κατέβασε ταχύτητες, αλλά ακόμα και με σβηστές μηχανές πέτυχε κι άλλο γκολ. Στο 59' ο Μπεν με διπλή προσπάθεια απέναντι στον Λόρια (γλίτωσε κάνα δύο ακόμα) έγραψε το τελικό 4-1, φτάνοντας τα έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.
ΣΚΟΡΕΡ: 18' πεν., 59' Μπεν, 38' Παυλίδης, 39' Καλτσάς - 37' Μακρής
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 31' Μπαργκάν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Καβάλας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 30' Τριποτσέρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 61' Μπαργκάν, 67' Βέρτζος - 15' Τριποτσέρης
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν (62' Κάμπορα), Μπεν, Μπατιόν, Αραγονές, Βεργώνης (70' Άρτσε), Καλτσάς (76' Εσπάρθα), Βέρτζος

ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46' Καλάιτζιτς), Τζορτζ (69' Μαραθιανός), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (56' Μανιδάκης), Στάθης, Φάζος, Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !