19 Ιανουαρίου 2015

Δυναμικό συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ στην Αθήνα

Δυναμική ήταν η συμμετοχή των οπαδών της ΑΕΚ, παρά τις δυσκολίες της ημέρας, στο κάλεσμα της «Original 21» για συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια υπέρ της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».

Αφότου μεγάλη μάζα τους συγκεντρώθηκε λίγο πριν τις 19.00 στον σταθμό ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια, η πορεία ξεκίνησε με ολοένα περισσότερους «κιτρινόμαυρους» να προστίθενται στο πλήθος κατά την εξέλιξή της. Εκτός από το σύνθημα «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», κυριάρχησαν έντονες αποδοκιμασίες κατά του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, οι οποίες μάλιστα κορυφώθηκαν όταν η πορεία έφτασε στο Δημαρχείο. Αξίζει να σημειωθεί, πως έξω από το σημείο υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, η οποία είχε ρόλο θεατή καθώς δεν συνέβη το παραμικρό απρόοπτο.

Στη συνέχεια, περίπου στις 20.30, ο κόσμος - που άγγιξε τις 3.000 - έφτασε έξω από τον χώρο του γηπέδου, στο ύψος της παλιάς «Σκεπαστής», όπου εκτός των άλλων εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον οπαδό που ξεκίνησε απεργία πείνας υπέρ του γηπέδου. «Βάκη ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα», ήταν το κεντρικό σύνθημα που ξεχώρισε.

Το μοναδικό απρόοπτο συνέβη στα Άνω Πατήσια, πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου, όπου ένα περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε «στόχος» μιας μικρής μερίδας οπαδών, με τη μικροένταση όμως που δημιουργήθηκε να εκτονώνεται άμεσα με την παρέμβαση των υπολοίπων φίλων της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !