19 Ιανουαρίου 2015

Πρόστιμο £16 σε πεντάχρονο επειδή δεν πήγε σε παιδικό πάρτι !



Τιμολόγιο αξίας £15,95 εισέπραξαν οι γονείς ενός πεντάχρονου στη Βρετανία, γιατί ο γιος τους δεν παρευρέθηκε σε πάρτι που τον είχε προσκαλέσει ένας συμμαθητής του.

Ο Άλεξ Νας από την Κορνουάλη πήρε πρόσκληση για ένα παιδικό πάρτι σε μια στεγνή πίστα σκι στο Πλίμουθ, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Άλεξ αρχικά ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση, όμως στην πορεία οι γονείς του διαπίστωσαν πως είχαν κανονίσει να πάνε επίσκεψη στους παππούδες εκείνες τις ημέρες. Ανάμεσα σε παιδικό πάρτι και χρόνο με τους παππούδες, η οικογένεια Νας επέλεξε το δεύτερο, χωρίς ωστόσο να ενημερώσουν τους γονείς του συμμαθητή του παιδιού τους για την αλλαγή των σχεδίων.

Με την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Ντέρεκ Νας βρήκε έναν καφέ φάκελο μέσα στην σχολική τσάντα του γιου του. «Ήταν ένα κανονικό τιμολόγιο με πλήρη στοιχεία και τραπεζικό λογαριασμό. Μπορώ να καταλάβω ότι αναστατώθηκε επειδή έχασε χρήματα. Τα χρήματα δεν είναι το θέμα, είναι ο τρόπος που προσπάθησε να τα αποκομίσει από μένα. Δεν μου φέρθηκε σαν ανθρώπινο ον, μου φέρθηκε σαν παιδί απαιτώντας να κάνω ότι ζητάει», είπε προφανώς απογοητευμένος από την κίνηση της μητέρας του άλλου παιδιού.

Πάντως, η Τζουλ Λόρενς (η μητέρα του συμμαθητή) παρουσιάζεται έτοιμη να πάει μέχρι και τα δικαστήρια αν οι Νας αρνηθούν να πληρώσουν το «πρόστιμο». «Όλες οι λεπτομέρειες ήταν στην πρόσκληση που έστειλα. Είχαν όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνταν για να επικοινωνήσουν μαζί μου», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !