3 Ιανουαρίου 2015

1st NEW YEAR BASKETBALL TOURNAMENT «Τάκης Σφήκας»Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος τιμώντας τη μνήμη του εκλεκτού μέλους του συλλόγου του Τάκη Σφήκα, γενικού διευθυντή και υπεύθυνου του γραφείου τύπου ανακοινώνει το  1st NEW YEAR BASKETBALL TOURNAMENT «Τάκης Σφήκας» για αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1999 και 2000 (παίδες – παμπαίδες).

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης και θα πάρουν μέρος 170 περίπου νεαροί καλαθοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες από την Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Πρόκειται για αθλητές προερχόμενους από ιστορικούς και καταξιωμένους συλλόγους.
Σκοπός του Πιερικού Αρχελάου είναι η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός και όπως δηλώνει ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ Δάμης Χρυσίδης: «Φιλοδοξία μας είναι μέσα από την καθημερινή δουλειά να δημιουργήσουμε τις υποδομές ως προς την παραγωγή παικτών και την ανάδειξή τους στο ελληνικό μπάσκετ».
Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι οι: ΣΑΑΚ Ανατόλια, ΑΣΚ Deree -  Κολέγιο, Γ.Σ. Εργοτέλης Ηρακλείου, ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας, ΑΣ «Πόλις» Καλλιθέας, ΜΑΣ Μαντουλίδης, ΑΣ Περιστερίου, Πήγασος Θεσσαλονίκης, Σπάρτακος Λάρισας, ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !