22 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΓΕΛ Κονταριώτισσας


Οι μαθητές του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Αλληλεπιδρώ με τους (ΕΙ)δικούς μου φίλους- Γίνομαι εθελοντής», με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις κ. Γκανά Ελένη και Παπαθανασίου Μαρία, την Παρασκευή 19/12/2014 συμμετείχαν ως εθελοντές στο Παζάρι Αγάπης που διοργάνωσε ο
Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων παιδιών ΑμεΑ «ΣτηρίΖω», στον πεζόδρομο της πόλης μας.
Οι μαθητές μας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στους συμπολίτες μας για την ταυτότητα και τις δράσεις του Συλλόγου «ΣτηρίΖω», τραγούδησαν, έκαναν βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης μας με τους συμμαθητές τους από το Ειδικό Σχολείο και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές.
Την Κυριακή 21/12/2014 η Θεατρική Ομάδα του ΓΕΛ Κονταριώτισσας παρουσίασε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου τη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο Αï Βασίλης Κόκαλο». Την παράσταση παρακολούθησαν οι γονείς και φίλοι των μαθητών μας , ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Αθανάσιος Καλαïτζής  και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και  Φίλων παιδιών ΑμεΑ «ΣτηρίΖω» κ. Παπαδοπούλου Γεωργία.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αθανάσιος Βρακόπουλος και οι υπεύθυνες του Προγράμματος κ. Παπαθανασίου Μαρία και Γκανά Ελένη, συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας για την άψογη παρουσία τους, ευχαριστούμε όλους, όσοι παραβρέθηκαν στην παράσταση και τίμησαν τη δουλειά των μαθητών μας καθώς και την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου «ΣτηρίΖω» για τη δωρεά τους σε βιβλία για τη Βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !