11 Δεκεμβρίου 2014

Στη Λάρισα την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Προγραμματικών Συσκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Λάρισα, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 πμ (Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας).


Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας, επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη θεσμική ανασυγκρότηση και το δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.
Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες για να συζητήσουμε την πρόταση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση.
Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος, θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.
Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου (Ρούσβελτ 59), την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. Την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Περιφερειακής Προγραμματικής Σύσκεψης είναι το ακόλουθο:
12:00 Άνοιγμα εργασιών ημερίδας (Δημήτρης Παπαϊωάννου, Συντονιστής Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας)
12:02 Χαιρετισμός κ. Κώστα Αγοραστού, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
12:07 Χαιρετισμός κ. Αποστόλη Καλογιάννη, Δημάρχου Λαρισαίων
12:12 Καλωσόρισμα - έναρξη εργασιών (Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας, επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ)
12:17 Οι κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλία (Γιώργος Σταμπουλής, Υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλία)
12:50 Άμεσες βασικές κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
13:45 Παρεμβάσεις Θεσμικών, Επιστημονικών, Επαγγελματικών, Συνδικαλιστικών Φορέων Περιφερειακής συγκρότησης
14:30 Διάλειμμα
14:40 Παρεμβάσεις / Χαιρετισμοί Συμμετεχόντων Κομμάτων και Βουλευτών
15:10 Παρεμβάσεις (Φορέων - Συλλογικοτήτων - Ατομικές)
16:30 Κλείσιμο - Λήξη εργασιών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !