29 Ιανουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “Ι.Σακελλαρίδης”


Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο προετοιμασίας των χορωδιακών τμημάτων, η καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “Ι. Σακελλαρίδης”.

Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του Παραδοσιακού – Βυζαντινού τμήματος και της Μικτής τετράφωνης τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωποι του Δήμου μας , ο κ. Νικόλαος Λάππας – Αντιδήμαρχος, οι κυρίες Ειρήνη Βακουφτσή , Ευαγγελία Μόχλα Φαρμάκη και ο κ. Αριστείδης Ρεμπατσιός – Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο κ. Γεώργιος Μήλιος – πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου και η κυρία Ελένη Βλαχοπούλου – πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ.
Τους παρισταμένους ευλόγησαν οι ιερείς, Αθανάσιος Βασιλείου, Μιχαήλ Μπατσάρας, Άγγελος Γιαννίκης και Γεώργιος Μπαλανίκας.
Τυχεροί χορωδοί, η κυρία Παρασκευή Κυρίτση και ο κύριος Σαράντης Ζώης-Παναγούλιας.

Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε όλους τους χορωδούς για την ενεργό συμμετοχή τους όλη την προηγούμενη περίοδο που είχε ως αποτέλεσμα μια ομολογουμένως μεστή και πολυδιάστατη πολιτιστική παραγωγή, όπως επίσης και τους φορείς του Δήμου για την  αμέριστη συμπαράσταση. Ευχήθηκε η νέα χρονιά να συνεχίσει να είναι εξίσου δημιουργική και παραγωγική. Τέλος ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέδραμαν την χορωδία και βοήθησαν και βοηθούν στο να συνεχίσει να παράγεται ποιοτικό πολιτιστικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !