15 Δεκεμβρίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Δωρεάν διανομή φρούτων και, συγκεκριμένα, πορτοκαλιών πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα σχολεία της Πέλλας στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους ως μια συμβολική
κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι μία πρώτη δράση που συμπεριλαμβάνεται στη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και υλικής συνδρομής που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από την Π.Ε. Πέλλας ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε δήλωσή του ανέφερε: «Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που προσφέρει η πολιτεία και η Ε.Ε., με συνέπεια, εργατικότητα και συνεργασία παίρνουμε πρωτοβουλίες και πραγματοποιούμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Σήμερα χορηγήσαμε πορτοκάλια στα σχολεία της Πέλλας και τις ερχόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη διανομή επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους. Υψώνουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και υλοποιούμε δράσεις με σεβασμό στους συνανθρώπους μας και επίγνωση των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στην κοινωνία μας».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στα σχολεία των τεσσάρων Δήμων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους τοπικούς φορείς.

Στη διανομή, σε σχολεία της Έδεσσας παραβρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Καράμπελα, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας Μαρία Βλάχου-Κατσάρα, η Υπεύθυνη Υλοποίησης της δράσης Ελένη Καραντώνη, ο Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Έδεσσας Δημήτριος Γερεμτζές, ο εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χριστόφορος Τέλλιος και ο Διευθυντής 1ου ΓΕΛ Έδεσσας Ευάγγελος Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !