15 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον ΜακρύγιαλοΣε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/12/2015, το άναμμα του παραδοσιακού καραβιού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία του Μακρυγιάλου
Υπό τους ήχους των βιολών από το συγκρότημα “trio violins”, με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από τον σύλλογο ΝΕΑ ΠΟΛΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και με παραδοσιακούς χορούς από τον Ποντιακό σύλλογο Μακρυγιάλου φωτιστικέ η Κεντρική Πλατεία.
Με γνώμονα την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό ο ποντιακός σύλλογος  Ο ΠΟΝΤΟΣ και το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου προσέφερε εδέσματα στον κόσμο που παραβρέθηκε.
Η πλατεία του Μακρυγιάλου πλημμύρισε με παιδικές φωνές. Από νωρίς  το απόγευμα  πλήθος παιδιών έσπευσαν στο σπιτάκι του Άη –Βασίλη για να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, face painting και για πολλά δώρα έκπληξη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, Τοπικοί Φορείς και σύλλογοι της Δ.Ε. Μακρυγιάλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !