10 Δεκεμβρίου 2015

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας συγκεντρώνει τρόφιμα

Θα πραγματοποιήσουμε μια δράση σαν 2ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015.Όνομα Δράσης: »ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».
Αντικείμενο:  Εκστρατεία συλλογής τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της πόλης μας.

Σημείο συγκέντρωσης: Εάν δεν βρέχει, στην τράπεζα Alpha, στην Πλατεία. Σε περίπτωση που ο καιρός είναι άσχημος, θα συγκεντρωθούμε στο αίθριο »δημοτική αγορά»
Ώρα συγκέντρωσης: 12.00
Λίστα τροφίμων:  Μακαρόνια-ρύζι-αλεύρι-λάδι, και οποιοδήποτε κονσερβοποιημένο προϊόν.
Σκοπός: Οι ανάγκες δυστυχώς αυξάνονται και παρόλο που συμπληρώνουμε τον δεύτερο χρόνο από την ημέρα που ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία, η συμμετοχή όλων μας κρίνεται αναγκαία, περισσότερο από ποτέ. « Όλοι Μαζί»  μπορούμε να συνεχίσουμε συγκεντρώνοντας αυτή τη φορά τρόφιμα, με έναν και μόνο σκοπό. Να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες  των συνανθρώπων της τοπικής κοινωνίας. Ελπίζουμε ότι με την ενέργεια μας αυτή και με την στήριξη όλων σας θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε το καθημερινό τους φαγητό, τουλάχιστον για τις γιορτές.
Τα τρόφιμα θα δοθούν:   Τα τρόφιμα θα δοθούν από αντιπροσωπεία μαθητών στο  ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Εναλλακτικά με την συλλογή τροφίμων:  Η δράση μας στοχεύει στη συλλογή τροφίμων.  Φυσικά θα γίνει αποδεκτή η οποιαδήποτε προσφορά π.χ  ρουχισμού . Το αναφέρουμε αυτό διότι ορισμένοι γονείς εξέφρασαν την επιθυμία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !