29 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ- ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

Στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Αττικής πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών. Το γήπεδο κατακλύστηκε πάνω από 2.000 αθλητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα. 
Ο Γ.Α.Σ Ολύμπιος Μαχητής από την Κατερίνη πήρε μέρος στους αγώνες με την συμμετοχή 15 αθλητών και κατέκτησε 10 μετάλλια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
 
ΧΡΥΣΑ
Τεκερλέκη Δέσποινα kumite

ΑΡΓΥΡΑ
Ιωαννίδης Δημήτριος kumite
Παραστατίδου Χρηστίνα kata
Στογιάννι Μάρκος kumite
Χαραλαμπίδου Νικολέτα kumite

ΧΑΛΚΙΝΑ
Αλεξιάδου Βικτώρια kumite
Αμβροσιάδης Κωνσταντίνος kumite
Νίκου Βασιλική kumite
Χριστοφορίδης Νικόλαος kumite
Χριστοφορίδης Χρυσοβαλάντης kumite

Οι αθλητές Παναγιωτή Δήμητρα, Τεκερλέκη Στυλιανή και Φουρδούνης Δημήτριος κατέκτησαν την 4η θέση, μια ανάσα πριν το βάθρο. Συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα στους αθλητές Βασιλειάδη Χρήστο και Μπαλαούρα Χρήστο.
Η συμμετοχή των αθλητών είχε σκοπό την προετοιμασία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων 2016 για την απόκτηση μορίων για την εισαγωγή τους στην ανώτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχαριστούμε τους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή για την βοήθειά τους, την βοηθό προπονητή Μαρία Τιτκώβ, την εκπαιδεύτρια Λαζαρίδου Δέσποινα και τον Παραστατίδη Χριστόφορο για την άψογη κρίση του κατά την διαιτησία των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !