13 Νοεμβρίου 2015

1η Μαθητική Έκθεση Φωτογραφίας στον Πολύγυρο

Το Μορφωτικό- Πολιτιστικό- Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τα σχολεία της Α/θμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινότητας  Πολυγύρου,  διοργανώνουν για πρώτη χρονιά, Μαθητική Έκθεση Φωτογραφίας , με θέμα:

«Ματιές στην πόλη μου το χειμώνα»
για μαθητές και μαθήτριες  Δημοτικού 7-12 ετών, των σχολείων της πόλης του Πολυγύρου.
Στόχος της προσπάθειας είναι η κινητοποίηση και εμπλοκή των μαθητών στο χώρο της δημιουργικής, καλλιτεχνικής έκφρασης και η αποτύπωση της προσωπικής άποψης του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται τον ευρύτερο χώρο, στον οποίο ζουν και δρουν καθημερινά. Τέλος η δημόσια έκθεση της δουλειάς των παιδιών ελπίζουμε πως θα σταθεί αφορμή για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, ψυχαγωγία και γενικότερα προβληματισμού και ευκαιρία αυτοσυνειδησίας.
Η συμμετοχή των μαθητών είναι καθαρά προαιρετική.
ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
  • Ο κάθε μαθητής-τρια μπορεί να συμμετέχει με 1 έως 3 έργα διαστάσεων 20 x 25 εκ., έγχρωμα ή ασπρόμαυρα.
  • Τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν στους διευθυντές των σχολείων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.
  • Στο πίσω μέρος της κάθε φωτογραφίας θα πρέπει να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμο, η τάξη, το σχολείο φοίτησης του κάθε μαθητή-τριας και (προαιρετικά) ο τίτλος του έργου.
  • Η μικρή οικονομική επιβάρυνση εκτύπωσης των φωτογραφιών επιβαρύνει αποκλειστικά τους συμμετέχοντες.
  • Μετά το τέλος του διαγωνισμού οι φωτογραφίες δεν επιστρέφονται, ενώ ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα για περαιτέρω έκθεση ή προβολή τους.
  • Τέλος, είναι ευπρόσδεκτη και θεμιτή η συμβολή και βοήθεια των γονέων καλό  είναι όμως η τελική πνευματική δημιουργία να ανήκει στα ίδια τα παιδιά.
Οι φωτογραφίες των μαθητών-τριών  αφού συγκεντρωθούν, θα εκτεθούν με τη φροντίδα και τη μέριμνα του Μορφωτικού- Πολιτιστικού- Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»,  το χρονικό διάστημα από 11 έως 30     Δεκεμβρίου, στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 23710 23086 & 23 986  κ. Ζαφείρω Αικατερινάρη και 6972 394722 κ. Λιάμπας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !