25 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη νίκη της Βέροιας 0-1 τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη



Η Βέροια απέδρασε από τη Νέα Σμύρνη, κλέβοντας με τον Ναζλίδη τη νίκη στο φινάλε (93') της αναμέτρησης και χωρίς να έχει ευκαιρίες!

Παραμένει αήττητη εκτός έδρας η ομάδα της Ημαθίας, πρώτη ήττα για τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη!

Κάκιστο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, χωρίς τίποτα το αξιόλογο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά ως προς την εικόνα που παρέμενε κακή! Στο 53', έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Πανιωνίου, ο Μπακασέτας έγινε κάτοχος της μπάλας σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ ενώ στο 65΄ ο Μπουμάλ απέφυγε τα μαρκαρίσματα, βρέθηκε απέναντι στον Λόπεζ και έκανε το σουτ με το αριστερό για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, η Βέροια "έκλεψε" το ματς στο 93'. Έπειτα από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Κόλα, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ναζλίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 για την Βέροια που έφυγε με ένα απροσδόκητο τρίποντο από την Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Χατζηισαϊας, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας (79' Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ,
Καραμάνος (67' Βιγιάλμπα)

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπες, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Βεργώνης (45' Μαραγκός), Ιμπραϊμ, Νέτο (87' Μαγιέφσκι), Ναζλίδης, Αμπντούν, (58' Γιουσούφ), Κόλα

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !