1 Αυγούστου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κατερίνη, Πέλλα και Χαλκιδική






Συνελήφθησαν χθες (31-07-2015) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας, 2 ημεδαποί ηλικίας 31 και 35 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους, αλλά και στο δίκυκλο που επέβαιναν 59 ναρκωτικά δισκία και 3 συσκευασίες που περιείχαν 18,1 γραμμάρια κάνναβης και 2,8 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Συνελήφθησαν χθες (31-07-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Χαλκιδικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 34 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών). Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε, συσκευασία που περιείχε 18,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης. Επιπλέον κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ που βρέθηκε στη κατοχή τους, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, 2 κινητά τηλέφωνα, καθώς και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς.


Συνελήφθη χθες (31-07-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα σε έρευνα της οικίας του και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο αυτής, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5 και 1,90 μέτρων αντίστοιχα, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !