20 Αυγούστου 2015

Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο όχημα στην Χαλκιδική

Κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο όχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και να συλλάβουν με σχετικό ένταλμα σύλληψης έναν 45χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, από την μεθοδική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι τον Ιούνιο του 2015, ενεργώντας με άγνωστη συνεργό του, διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 52χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 45χρονος προχθές (17-8-2015) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη με σχετικό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ενώ μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον ίδιο μήνα και στην ίδια περιοχή, ο 45χρονος είχε διαρρήξει φορτηγό, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και ατομικά έγγραφα.
Σημειώνεται ότι ο 45χρονος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !