20 Αυγούστου 2015

Προπόνηση Αγωνιστικού Καράτε στο Ν.Κεραμίδι και στην Παραλία Κορινού



Η αγωνιστική ομάδα Καράτε του Γ.Α.Σ Ολύμπιου Μαχητή βρέθηκε σε δύο εξωτερικές προπονήσεις εκτός σχολής.
Το απόγευμα στις 7 Αυγούστου 2015, οι αθλητές παρευρέθηκαν στην Παραλία Κορινού και προπονήθηκαν μέσα στην θάλασσα σε τεχνικές του Kumite.Το αγώνισμα του Kumite είναι μία σειρά αμυντικών και επιθετικών τεχνικών με έναν υπαρκτό αντίπαλο.

Στις 14 Αυγούστου 2015 οι αθλητές ακολούθησαν  μια δίωρη  προπόνηση στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Νέου Κεραμιδίου με στόχο το αγωνιστικό KATA. Το αγώνισμα ΚΑΤΑ είναι μία σειρά αμυντικών και επιθετικών τεχνικών για πολλούς αόρατους αντιπάλους.
Η προπόνηση περιείχε ΚΑΤΑ από 3 διαφορετικά στυλ του καράτε. Του Shotokan Karate με προπονητή τον Γιάννη Παραστατίδη, του KyokushinKai Karate με τον Senpai Σκένδρα Νικόλαο και του Wado-Ryu με την αθλήτρια Μαρία Τιτκώβ.

Ο προπονητής Γιάννης Παραστατίδης δήλωσε " Τα  παιδιά  έχουν  ανάγκη  από  καθημερινή  φυσική  δραστηριότητα. Η φυσική  δραστηριότητα  βοηθά  στην  ανάπτυξη  και  βελτιώνει  τόσο  τη  σωματική όσο  και  την  ψυχική  υγεία.
Η άθληση για τα παιδιά σήμερα είναι ουσιαστικά το παιχνίδι μιας εποχής όπου οι αλάνες έχουν εξαφανιστεί και δεν υπάρχει πια χρόνος, ευκαιρία ή και ασφάλεια για ελεύθερο παιχνίδι στις γειτονιές. Γι' αυτό δεν πρέπει κανείς μας να ξεχνά ότι ο βασικός στόχος της άθλησης χρειάζεται να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τον αθλητή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !