30 Αυγούστου 2015

Ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο για τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο

Νικηφόρα πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος, που υποχρέωσε τον Ηρακλή σε ήττα με 0-1 στο «Καυτανζόγλειο» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.
Η επιτυχία των φιλοξενούμενων αποκτά μάλιστα μεγαλύτερη αξία αφού οι Νεοσμυρνιώτες από το 62ο λεπτό έως τη λήξη αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής τουΑργυρόπουλου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πολύ καλή ανασταλτικά και δεν κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο παρά μόλις σε δύο φάσεις, αρχικά στο 36΄ όταν ύστερα από σέντρα του Σαραμαντά η κεφαλιά του Τσιλιανίδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 42΄ οι δύο παίκτες συνδυάστηκαν εκ νέου, με τον Τσιλιανίδη να σεντράρει και τον Σαραμαντά να σουτάρει δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Οι «κυανέρυθροι» όμως αποδείχθηκαν πολύ πιο εύστοχοι, αφού στην πρώτη ουσιαστική επίθεσή τους κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ. Αυτό συνέβη στο τρίτο λεπτό τον καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν ο Μπουμάλ «πάτησε» στον Μπακασέτα κι εκείνος με δυνατό σουτ νίκησε τονΧουάντερσον για το 0-1. 
Στο δεύτερος μέρος ο «Γηραιός» πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατόρθωσε να κάμψει την «μπετόν αρμέ» αμυντική λειτουργία του αντιπάλου του. Ο Πανιώνιος έπαιξε μαζική άμυνα μετά την αποβολή του Αργυρόπουλου και κινδύνεψε μόνο μία, όταν στο 80ό λεπτό ο Μπουλούτ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε πάνω στον Παπαδόπουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !