13 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ



    Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου παμπαίδων-παγκορασίδων Α΄, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών ‘’ Έλλη Μυστακίδου’’.

Περίπου 500 αθλητές με τους συνοδούς και τους γονείς τους, κατέκλυσαν τα ξενοδοχεία της πόλης και της γύρω περιοχής από την Παρασκευή 10/7 έως και τη Δευτέρα 13/7, δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο στα Γιαννιτσά.
Ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στο στάδιο Γιαννιτσών παρακολουθώντας την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών για την διάκριση και την επίτευξη των στόχων τους, στέλνοντας  ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.
Στα Γιαννιτσά παραβρέθηκαν επίσης παράγοντες και τεχνικοί σύμβουλοι του ΣΕΓΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν την αρτιότητα του σταδίου, κάνοντας συζητήσεις με το Δήμαρχο για την προοπτική περαιτέρω συνεργασίας.
Ο κ. Στάμκος δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων για την άριστη εικόνα των εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και για το γεγονός πως ο Δήμος Πέλλας μπορεί και στηρίζει την νέα γενιά σ΄ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.
Ο Δήμαρχος Πέλλας κατά την διάρκεια των αγώνων καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες, ευχήθηκε καλή επιτυχία, εξήρε την προσπάθεια όλων των παιδιών για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε η χώρα μας να ξεπεράσει άμεσα τις δυσκολίες στις οποίες έχει περιέλθει και στο μέλλον να διοργανώνουμε ολοένα και περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις.  
Τέλος, ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ Πέλλας – Κιλκίς για τη συνεργασία, καθώς επίσης και  το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου, της ΔΗΚΕΠΑΠ και του Δήμου Πέλλας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !