28 Ιουνίου 2015

Αστυνομία εκεί; Δέχομαι επίθεση από εξωγήινους

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
«Εάν γράψω βιβλίο με όσα έχουν ακούσει τα αυτιά μου όλα αυτά τα χρόνια υπηρεσίας στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ., θα αναρωτηθείτε πώς δεν έχω καταλήξει στον ψυχίατρο» έχει πει παλιός εκφωνητής της Αμεσης Δράσης, αναφερόμενος στα ευτράπελα που καλούνταν να αντιμετωπίσει από... μόνιμους «πελάτες» που έπαιρναν στο «100» για να πουν τον πόνο τους! 


Μυστικοί πράκτορες, μυστήριοι τύποι που ρίχνουν το βράδυ αέρια σε σπίτια και υπηρεσίες, περίεργες που ακούνε τα πάντα και μετά τα λένε στους δημοσιογράφους είναι μερικοί από τους απίστευτους «πρωταγωνιστές» που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ.
Πολιτικές αναλύσεις

Το τελευταίο διάστημα μια κυρία από τα νοτιοανατολικά προάστια της Αττικής τηλεφωνεί προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις κλεμμένες από τους δημοσιογράφους... πολιτικές αναλύσεις της: «Χθες το βράδυ συζητούσα με τη μητέρα μου, που είναι και μάρτυρας του περιστατικού, για την οικονομικοπολιτική κατάσταση στην Ευρώπη. Μόλις τώρα ακούω ακριβώς την ίδια ανάλυση από την εκπομπή της τηλεόρασης! Εχω βάσιμα στοιχεία πως συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι παρακολουθούν το σπίτι μου, κλέβουν τις αναλύσεις μου και στη συνέχεια τις παρουσιάζουν ως δικές τους»!

Ως εδώ όλα καλά, όμως αμέσως μετά ακολουθεί η έκρηξη της γυναίκας στο τηλέφωνο: «Ξέρω ότι εσείς μου έχετε παγιδεύσει το σπίτι, ακούτε τι λέω με τη μητέρα μου και μετά πουλάτε τις πληροφορίες στους δημοσιογράφους»!
Αλλη γυναίκα, αυτή τη φορά από τα βόρεια προάστια, έπαιρνε συχνά τηλέφωνο στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και μιλούσε στον αστυνομικό για τα επικίνδυνα... αέρια που ρίχνει στο σπίτι της κάποιος από τους εμπλεκομένους στο παραδικαστικό κύκλωμα: «Ξέρω ότι έχει νοικιάσει τη διπλανή μονοκατοικία, έχει δημιουργήσει υπόγειους σωλήνες και διοχετεύει αέρια στο σπίτι μου τη νύχτα! Το πρωί ξυπνώ και είμαι ζαλισμένη. Μπαίνει τη νύχτα στο σπίτι μου, μου κάνει μάγια και μαθαίνει τα μυστικά μου. Να έρθετε να τον συλλάβετε την ώρα που βάζει το αέριο στους υπόγειους σωλήνες»!
Το «μενού» του παραλόγου δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και πρώην πράκτορες της CIA! «Με κυνηγά η CIA γιατί έφυγα από την υπηρεσία και ξέρω όλα τα μυστικά. Θέλουν να με εξολοθρεύσουν και για τον λόγο αυτό ανακάλυψα ειδικούς πάτους σιλικόνης με αστρικό υλικό, που με κάνει αόρατο και καταφέρνω να τους ξεφεύγω! Θέλω να με φέρετε σε επαφή με την ΕΥΠ για να δουν το υλικό και να κάνουν και τους Ελληνες πράκτορες αόρατους» λέει ο άνδρας.
Το τελευταίο διάστημα γίνονται ακόμη και καταγγελίες για «επισκέψεις» εξωγήινωνστην Ελλάδα με το προσωπικό τους διαστημόπλοιο: «Θέλω να στείλετε ειδική δύναμη στο σπίτι μου, γιατί από Δευτέρα θα έλθουν οι εξωγήινοι και θα με απαγάγουν ξανά, για να μου κάνουν πειράματα! Αντιστέκομαι και δεν μπορούν να με μετατρέψουν σε Σάιμποργκ, ξέρω όμως για κάποια παιδιά στη γειτονιά που ήδη έχουν γίνει Σάιμποργκ και προσπαθούν να με καταστρέψουν γιατί ξέρω το μυστικό»!

Τα πιο πρόσφατα απίθανα τηλεφωνήματα έχουν να κάνουν με μυστικούς τζιχαντιστές του ISIS που απαγάγουν Ελληνόπουλα για να τα κάνουν... γενίτσαρους, ενώ ένας συνομιλητής έχει καταγγείλει πως οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν τον στρατό και τον στόλο τους στη Μεσόγειο για να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο.

ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !