28 Ιουνίου 2015

Χολιγουντιανή καταδίωξη ληστών στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη τριών νεαρών που αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από τουριστική επιχείρηση η οποία στεγάζεται στο Πανόραμα, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, όταν έπειτα από αναζητήσεις, τους εντόπισαν χθες, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας 30, 32 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά κι ενός ακόμη συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πανοράματος, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, Διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών, Αντίστασης, Απείθειας, παράβασης Νόμου περί Ραδιοσυχνοτήτων και Φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της 27-06-2015, στην περιοχή του Πανοράματος, οι προαναφερόμενοι άντρες, αφαίρεσαν από τουριστική επιχείρηση ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα και διέφυγαν με κλεμμένο όχημα.
Κατά τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και σε σήμα στάσης που τους έγινε προκειμένου να ελεγχθούν, ανέπτυξαν ταχύτητα και κινήθηκαν σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθειά τους μάλιστα, να διαφύγουν τη σύλληψη, εμβόλισαν περιπολικό όχημα και στη συνέχεια αφού προσέκρουσαν σε μάντρα οικίας, εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο.
Ακολούθησαν αναζητήσεις, κατά τις οποίες τρείς εκ των δραστών εντοπίστηκαν σε ταράτσα οικίας στην Ηλιούπολη, όπου κατέφυγαν προκειμένου να αποφύγουν την επικείμενη σύλληψη.
Στην κατοχή τους αλλά και στο όχημα διαφυγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Το αφαιρεθέν χρηματοκιβώτιο
  • Διαρρηκτικά εργαλεία
  • Φορητός ασύρματος και
  • Κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !