2 Ιουνίου 2015

Δελτία κοινωνικού τουρισμού στην Ημαθία

Το Επιμελητήριο Ημαθίας εξασφάλισε και φέτος δελτία κοινωνικού τουρισμού της εταιρίας KEMEN HELLAS για τις επιχειρήσεις μέλη του.
Πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα με συνολικά 100.000 δελτία κοινωνικού τουρισμού με
ημιδιατροφή, σε συνεργασία με 132 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις (απλή διαμονή) με κόστος 48 ευρώ για όλα τα τουριστικά καταλύματα (1,2,3,4,5 αστέρων) και όλες τις χρονικές περιόδους. Το κόστος της ημιδιατροφής είναι 10-25 ευρώ ημερησίως ανάλογα με την χρονική περίοδο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος. Η ημιδιατροφή είναι υποχρεωτική εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά κατά την κράτηση.
Το δελτίο είναι ατομικό και ισχύει μέχρι 31/12/2015.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους όρους, την διαδικασία κράτησης και τα καταλύματα που συμμετέχουν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας: www.kemen.gr.
Τα δελτία κοινωνικού τουρισμού μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Επιμελητηρίου (Κεντρικής 3, Βέροια) όσες επιχειρήσεις έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους και για το έτος 2014.
Κάθε επιχείρηση δικαιούται μέχρι τέσσερα δελτία. Για την προμήθεια επιπλέον δελτίων, το κόστος είναι 5 ευρώ έκαστο και οι επιχειρήσεις πρέπει να επικοινωνούν με την εταιρία KEMEN HELLAS για την παραλαβή τους.

Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 23310 24734.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !