20 Απριλίου 2015

Εντυπωσιακή τεσσάρα για τη Βέροια !

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ματς της Βέροιας με τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι απέφυγαν με σωτήρια επέμβαση του Καντιμοίρη ένα γρήγορο γκολ και στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες του Αστέρα και σημείωσαν 4 γκολ κι έφτασαν άνετα στο 4-0. Η νίκη αυτή επιτρέπει στην
Βέροια να κάνει όνειρα από τώρα για τη νέα περίοδο αφού με αυτούς τους βαθμούς έφτασε τους 40 συν άλλους τρεις την άλλη εβδομάδα στον Βόλο θα ανέβει στους 43 και νιώθει μια ασφάλει στο θέμα παραμονής στην κατηγορία.

Μόλις στο 9', ο Αστέρας άγγιξε το γκολ. Μετά από σέντρα του Γιανννιώτα από τα δεξιά, ο Μάσα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, έκανε το πλασέ από κοντά όμως ο Καντιμοίρης με το γόνατο απόκρουσε.
Η Βέροια απάντησε με γκολ στο 12'. Μετά από μπαλιά του Καλτσά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Ντουμίτρου πετάχτηκε και με πλασέ έγραψε το 1-0.
Στο 14' μετά από γέμισμα του Ρόλε από στημένη φάση, ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
Στο 32' η Βέροια κέρδισε πέναλτι. Ο Ντουμίτρου «τρύπησε» με κάθετη πάσα την άμυνα του Αστέρα, ο Μπεν «τσίμπησε» την μπάλα και ανατράπηκε από τον Θεοδωρόπουλο. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Μπεν με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 2-0 στο 35'. Στο 37' η Βέροια άγγιξε το 3-0. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μπαλάφας μπήκε στην περιοχή κι έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Γεωργιάδης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στο άδειο τέρμα και να κάνει τρία τα γκολ της Βέροιας.Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε με μια αλλαγή. Στην θέση του Γεωργιάδη πέρασε ο Καμπαγέρο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 48' είχαν ένα σουτ από καλή θέση του Ρόλε που πέρασε άουτ.
Η Βέροια βλέποντας τις αδυναμίες του Αστέρα στην άμυνα επέλεξε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και έφτανε πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 50' ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λούι στον Μπεν και στο 53' ο Ντουμίτρου έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε άουτ. Έτσι όπως πήγαινε το ματς το τρίτο γκολ ήταν θέμα χρόνου και στο 58' μετά από εξαιρετικό παράλληλο γύρισμα του Μπεν στον Καμπαγιέρο, ο Ισπανός από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 3-0.
Στο 60' ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να μειώσει. Μετά από γέμισμα του Ρόλε, ο Σανκαρέ έκανε την προβολή, αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.
Στο 65' η Βέροια έκανε τα τέρματά της τέσσερα. Μετά από συνεργασία Ντουμίτρου-Μπεν, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Κοζίτσκι κι έγραψε το 4-0 για την Βέροια.
Στο 85' ο Μπαντιμπαγκά έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 87' είχαμε μια σέντρα - σουτ του Καλτσά που ανάγκασε τον Κοζίντσκι να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Γκάγκας, Τάτσης).
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83' Μπατιόν), Ντουμίτρου (79' Κάμπορα), Γεωργιάδης (46' Καμπαγέρο), Καλτσάς, Μπεν.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Πάρα (58' Μπαντιμπαγκά), Ρόλε (75' Τσοκάνης), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (34' Μουνάφο), Γιαννιώτας, Μάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !