28 Απριλίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΟΥΔΡΙΑ


Την παρουσία του συμμαθητή τους καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης  Βαγγέλη Βουδριά στην εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία της "Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού" και του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού εκμεταλλεύθηκαν οι συμμαθητές του και την περασμένη Κυριακή 26 Απριλίου 2015, όχι μόνο έδωσαν το παρόν σ'αυτήν, αλλά και οργάνωσαν συνάντηση συμμαθητών στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Πιερίδες Μούσες" στον Κολινδρό.

  Η οργανωτική επιτροπή κάλεσε τους συμμαθητές που ήταν στα σχολικά θρανία από τις τάξεις του Δημοτικού μέχρι και τις τελευταίες του Γυμνασίου κρίνοντας ότι εφόσον βρεθήκαν στις ίδιες τάξεις και καθίσαν στα ίδια θρανία, είναι για πάντα Σ υ μ μ α θ η τ έ ς .                                    
 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης (εισήγηση του Β. Βουδριά), συγκινητική ήταν η στιγμή που ο ομιλητής αφιέρωσε την εισήγησή του στον πρόσφατο χαμό των υπερήλικων γονέων του, αλλά και κατά την διάρκεια της επίδοσης αναμνηστικού στον ομιλητή (αγαλματίδιο του Μ. Αλεξάνδρου) από τον δάσκαλό τους κ. Καλαφάτη Δημήτριο. Όπως ανέφερε ο κ. Καλαφάτης, είναι χαρούμενος που μαθητές του έφθασαν να γίνουν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και σημείωσε ότι είναι σημαντική η πρωτοβουλία αυτή της ανάδειξης των Κολινδρινών επιστημόνων που με την παρουσία τους σε τέτοιες εκδηλώσεις, εξυψώνουν το πνευματικό επίπεδο των κατοίκων της γεννέτηράς των.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !