9 Μαρτίου 2015

ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ – ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ 79-74

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και μάλιστα για γερά νεύρα, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, αφού 40΄΄ πριν το τέλος του το σκορ ήταν 75-74.

Μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο ομάδες και σε πολύ υψηλό επίπεδο συμπεριφοράς, διδάσκοντας και οι δύο ομάδες ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο.
Αν και το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, δεν υπήρξε τίποτα που να μπορεί να το βγάλει έξω από τα καθαρά αθλητικά όρια και η συμπεριφορά όλων ήταν υποδειγματική πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Οι ελλείψεις των Μαρινόπουλου, Κιρκιντζώτη και Παπανικολάου  έκανε δύσκολο το ροτέισον για τον κόουτς του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ . Παρόλα αυτά  και οι οκτώ παίκτες από τους δέκα που αγωνίστηκαν (καθώς ο κόουτς δεν έριξε σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι τους νεαρούς Μοσχόπουλο και Ζαμάνη) έκαναν ίσως το καλύτερο και ωριμότερο παιχνίδι της σεζόν. Αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό απέναντι στην πληρέστερη και πιο έμπειρη ομάδα του Βατανιακού.
Μεγάλη εμφάνιση από τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν με ότι είχαν και δεν είχαν παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου.
Για τον Βαφύρα τα πράγματα γίνονται πλέον δύσκολα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως με τέτοιες  εμφανίσεις η ομάδα στο τέλος θα πετύχει τον στόχο της !
Διαιτητές: ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΗΣ – ΧΡΥΣΑΦΗΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τσαϊτουρίδης): ΚΟΤΣΙΜΠΕΛΗΣ 2, ΚΑΝΑΚΙΔΗΣ 6 (1), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΜΠΑΛΑΡΜΑΣ 29, ΒΟΥΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 16 (3), ΠΟΣΙΟΣ, ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ 3 (1), ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΤΖΗΜΑΣ 7 (1), ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ 9 (1), ΑΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ 5.
ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής): ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΜΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ, ΣΙΑΠΑΚΑΣ 8, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 3 (1), ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ 25 (4), ΤΣΕΡΝΙΣΩΦ 24 (1), ΜΑΝΤΖΟΛΗΣ 2, ΣΤΡΙΜΠΑΣ 12, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !